bb-finans-forbrukslan

Hos BB Finans begynte de å jobbe med kredittkort og forbrukslån allerede ved oppstarten i 1984. Selskapet holder til i Bergen og har i dag 17 ansatte, alle med god erfaring innen utlånsvirksomhet. Etter 32 år i drift er det fortsatt kredittkort og forbrukslån som er BB Finans’ hovedprodukter. Spesielt innen forbrukslån har selskapet fått mange nye kunder de siste årene, og noe av grunnen til dette er at de samarbeider med flere ulike finansagenter. Når du søker om forbrukslån gjennom en finansagent, som Lendo eller Centum Finans, så vil slike agenter sende søknaden din til en rekke samarbeidspartnere og blant disse finner du BB Finans. Du kan selvsagt også søke om lån direkte hos BB Finans. De tilbyr forbrukslån på inntil kr 300 000, og har spesialisert seg i rask behandling av søknader samt rask utbetaling om søknaden blir godkjent. Sender du en søknad i kontorets åpningstid, vil du motta svar innen to timer. Blir den innvilget, kan du ha pengene på kontoen din i løpet av 24 timer.

Hva brukes et forbrukslån til?

Det kan være mange årsaker til at du søker om et forbrukslån, men i de fleste tilfeller så skyldes det gjerne en drøm eller prosjekt du ønsker å sette i verk, men som du mangler penger til. Dette er det jo ikke noe uvanlig i, det er mange som er i samme situasjon. Det kan være vanskelig å legge penger til side og spare opp et større beløp, og det er her et forbrukslån kommer inn i bildet. Med et forbrukslån kan du bruke pengene slik du vil. Det er ingen som spør deg om hva lånet skal brukes til og det gir en frihet som mange liker svært godt. Uansett om du trenger et lån for å bytte ut de gamle møblene, kjøpe nye hvitevarer eller pusse opp kjøkkenet, så er det din beslutning. En ting er dog sikkert, det koster en del penger og med et forbrukslån sikrer du at finansieringen er på plass. Som nevnt kan du låne mellom kr 10 000 og kr 300 000 hos BB Finans. Lånet kan betales tilbake over maksimalt ti år og ønsker du et par avdragsfrie måneder i løpet av året, så er dette fullt ut mulig. Dette gir deg litt bedre rom i budsjettet ditt og kan være en god idé i januar og februar måned, hvor det gjerne kan være litt tungt økonomisk etter juletiden.

Hva koster lån fra BB Finans?

Hos BB Finans må du betale en rente på mellom 7,8% og 23%. Hvor mye du ender opp med å betale, avhenger helt av den vurderingen som blir gjort av din kredittverdighet. Her vil du få tildelt en kredittscore og det er denne som avgjør hvor høy eller lav en rente du må betale for lånet. I snitt betaler de fleste rundt 15-17%, men siden renten fastsettes individuelt, så er det noen som betaler 10% i rente og andre som betaler 20%. Jo høyere inntekt og lavere gjeld du har, desto større sjanse er det for at du slipper med en rimelig rentesats. Utover renten må du også betale et månedlig termingebyr på kr 45 og et etableringsgebyr for opprettelse av lånet. Dette siste gebyret er på kr 900 og legges til lånebeløpet.

Du søker elektronisk via nettsiden

Ønsker du å søke om et forbrukslån hos BB Finans, så gjøres dette på nettsiden deres. Fyll ut søknadsskjemaet og send det inn elektronisk. Du vil få raskt svar, antagelig ikke senere enn dagen etter. Blir lånesøknaden godkjent, vil du få tilsendt betingelser og lånedokumenter på e-post. Du bør ta deg tid til å gå gjennom disse i fred og ro. Kan du godta betingelsene signerer du på dokumentene elektronisk med din BankID.  Så snart BB Finans har godkjent dokumentene og mottatt den dokumentasjonen på din inntekt som de mener er nødvendig, kan lånet utbetales til kontoen din.